VACANCIES RAILWAY RECRUITMENT BOARD 2012 | rrcb.gov.in | Railway Recruitment Board (RRB) 2012

http://i.picasion.com/pic75/ba021c81b673a182a282814f94cfbb80.gif

           RAILWAY RECRUITMENT BOARD 


Government of India
Ministry of Railways
Railway Recruitment Board (RRB) 

Indian Railways Centralised Employment Notice No. 03/2012
Applications in the common prescribed format are invited from eligible Indian Nationals for filling up of following non technical jobs in different Railway Recruitment Boards (RRBs) and Zonal Railways  and other Railway organisation. Application should be sent directly to the respective RRBs / Zonal Ofifces :
  1. Commercial Apprentice : 317 posts
  2. Traffic Apprentice : 740 posts
  3. ECRC : 114 posts
  4. Goods Guard : 1768 posts
  5. Jr. Accounts Assistant cum Typist : 791 posts 
  6. Sr. Clerk cum Typist : 441 posts
  7. Assistant Station Master : 2646 posts
  8. Traffic Assistant : 12 posts 
Age :  18-33 years

Application Fee : Rs.60/- for the General and OBC candidates only in the form of IPO / DD in favour of Assistant Secretary/Secretary/ Member Secretary/ Chairman of  concerned RRB where candidate wants to apply. No examination fees for SC / ST / Ex-Servicemen / Physically Handicapped / Women / Minorities / Economically backward classes candidates having annual family income less than Rs. 50000/-.
How to Apply : Application in the prescribed format should be send to the Assistant Secretary/ Member Secretary of the concerned RRB where candidate want to apply on or before 11/06/2012 (26/06/2012 for the candidates from far-flung areas). Candidates can also apply online at respective RRB websites. The envelope containing the application should be clearly super-scribed “Application for the Post/s of ___________Category No./s ________Centralised Employment Notice No. 03/2012 of RRB/ , Community (SC/ST/OBC/PWD/Ex-SM)”.

The detailed advt. is published in the Employment News dated 12/05/2012 and it is also  available at the websites of all the  Railway Recruitment Boards (RRBs). The list of all RRB with their website is available at http://rrcb.gov.in/rrbs.html

http://i.picasion.com/pic75/ba021c81b673a182a282814f94cfbb80.gif
Posted in Labels: | 0 comments

Railway RRB / RRC Group D Answer Key, Solutions 2012 – Expected Cut Off Marks | Railway RRB Group-D Answer Key 2012 | Paper Solutions

Railway Group D Recruitment Exam Answer Key 2012 | RRB Group-D Solutions 2012 | RRC D Group Exam Expected Cut Off Marks 2012
Railway Recruitment Board was Invited Application form for Recruitment of Group D in Various Zones

Total No. of Vacancies are 5020 Post
Total No of application Form are more than 5,00,000
RRB / RRC (Group D) Written Test will be Held in various Stages. 1st Stage Written Exam will be Start from 06-05-2012
RRB / RRC Railway Group D Exam answer Key will be Published Soon
Candidates are advised to Discuss Railway Group D Question Paper Solutions 2012 with expected Cut Off Marks
Railway RRB Group-D Answer Key 2012 | Paper Solutions 
Railway RRB Group-D Answer Key 2012 | Paper Solutions 
Railway Group D Exam  more than 500000 lacs candidates Participate  for the Job.  Now Studetn RRB/RRC group D answer key 2012 so we are trying to get the question paper. this recruitment exam was held in various zones.Now RRB \ RRC was successfully taken 1st stare written test on 05th may 2012. All appeared candidates want to know RRB Group D written test answer key2012.

Posted in Labels: | 0 comments

Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012

1. The Rs. 12,400 crore manned space mission of the Indian Space Research Organisation (ISRO) is scheduled for launch by—
(A) 2020
(B) 2015
(C) 2030
(D) 2012
Ans : (B)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
2. India plans a manned mission to the moon by—
(A) 2020
(B) 2025
(C) 2030
(D) 2012
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
3. A Judge (of a High Court) may be removed from his office by the President in the manner provided in clause (4) of ……… for the removal of a judge of the Supreme Court.
(A) Article 125
(B) Article 124
(C) Article 126
(D) Article 127
Ans : (B)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
4. In order to remove judges of the Supreme Court or High Court through impeachment proceedings a motion is addressed to the President signed by at least—
(A) 100 members of Lok Sabha or 50 members of Rajya Sabha
(B) 50 members of Rajya Sabha or 150 members of Lok Sabha
(C) 80 members of Lok Sabha or 30 members of Rajya Sabha
(D) 60 members of Lok Sabha or 70 members of Rajya Sabha
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
5. Recently India and US have signed a pact on—
(A) petroleum
(B) biofuels
(C) atomic energy
(D) None of these
Ans : (B)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
6. According to the UNICEF’s flagship report, ‘State of the World’s Children’ (2009) the number of women dying every year in India in Child Births is—
(A) 75000
(B) 77000
(C) 70000
(D) 78000
Ans : (D)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
7. The Planning Commission has approved an ambitious scheme known as the Van Panchayat Yojna aiming at achieving the target of covering …………… of India’s geographical area with trees.
(A) 35%
(B) 40%
(C) 33%
(D) 28%
Ans : (C)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
8. The Latest Forest Survey of India says that only ………… of the country’s land was covered with trees.
(A) 30%
(B) 22%
(C) 23%
(D) 20%
Ans : (C)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
9. India has recently signed a pact for supply of reactors with—
(A) Areva
(B) U.S.A.
(C) Russia
(D) Japan
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
10. The last U.S.A. military base in Central Asia which was voted out by Kyrgyzstan’s Parliament was situated at—
(A) Manas
(B) Astana
(C) Bishkek
(D) Tashkant
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
11. Currently the Prime Minister of Iceland is—
(A) Geir Haarde
(B) Hugo Chavez
(C) Johanna Sigurdardottir
(D) None of the above
Ans : (C)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
12. ……… Delhi Sustainable Development Summit (DSDS) was organised by The Energy and Resource Institute (TERI) in New Delhi recently—Fill in the blank with—
(A) Tenth
(B) Ninth
(C) Eleventh
(D) Eighth
Ans : (B)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
13. BDR stands for—
(A) Border Development Force
(B) Border District Development
(C) Bangladesh Rifles
(D) Bangladesh Development Rifles
Ans : (C)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
14. Zillur Rahman is the new President of—
(A) Malaysia
(B) Bangladesh
(C) Maldives
(D) Kazakhstan
Ans : (B)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
15. Slumdog Millionaire won the Oscar Awards in—
(A) Eight categories
(B) Seven categories
(C) Six categories
(D) None of these
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
16. The Oscar Award for Best Actress has been bagged by—
(A) Dustin Lance Black
(B) Kate Winslet
(C) Vicky Christina
(D) None of the above
Ans : (B)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
17. Sean Penn has got the Oscar Award 2009 for—
(A) Best Actor
(B) Best Director
(C) Adapted Screenplay
(D) Original Song
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
18. According to a recent report the percentage of all immigrant founded companies in last ten years founded by Indian immigrant is—
(A) 26%
(B) 30%
(C) 35%
(D) 40%
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
19. STPF stands for—
(A) Special Task Protection Force
(B) Special Tiger Protection Force
(C) Special Tiger Police Force
(D) None of the above
Ans : (B)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
20. According to the United Nations World Food Programme (WFP) report the country which tops the World Hunger Chart is—
(A) Sierra Leone
(B) India
(C) Somalia
(D) Pakistan
Ans : (B)

21. ‘Daughters of Shame’ is a book written by—
(A) Jasvinder Sanghera
(B) Mehar Fatima Hussain
(C) Kermit Roosevelt
(D) Shazia Aziz
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
22. Earth Day is observed on—
(A) April 22
(B) April 17
(C) April 30
(D) April 24
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
23. The winner of Chappell-Hadlee Trophy is—
(A) New Zealand
(B) Australia
(C) India
(D) West Indies
Ans : (B)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
24. NPs Aulakh has been appointed as the new Chief of—
(A) National Security Guard
(B) Research and Analysis Wing
(C) Central Bureau of Investigation
(D) National Investigation Agency
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
25. According to recent estimates of Central Statistical Organisation (CSO) during 2008-09 India’s national income will grow at—
(A) 8·8%
(B) 10%
(C) 7·1%
(D) 8·5%
Ans : (C)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
26. The winner of Australian Open Tennis Women’s Singles Title is—
(A) Dinara Safin
(B) Serena Williams
(C) Sania Mirza
(D) Venus Williams
Ans : (B)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
27. Navin Chawla has been appointed as the new—
(A) Director General of Border Security Force
(B) National Security Guards Chief
(C) Central Bureau of Investigation Chief
(D) Chief Election Commissioner
Ans : (D)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
28. The winner of Australian Open Tennis Men’s Singles Title is—
(A) Roger Federer
(B) Mahesh Bhupati
(C) Andy Murray
(D) Rafael Nadal
Ans : (D)
29. Indian Cricket team is the number …………… team in the latest ICC’s One Day ranking.
(A) Two
(B) Three
(C) Four
(D) Five
Ans : (B)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
30. G-20 Finance Ministers meeting recently took place in—
(A) London
(B) Paris
(C) New Delhi
(D) Horsham
Ans : (D)

31. Who among the following personalities recently visited India ?
(A) Hillary Clinton
(B) Bill Clinton
(C) Martin Luther King III
(D) Martin Luther King IV
Ans : (C)

32. The World Wide Web (WWW) on March 13, 2009 marked its—
(A) 25th anniversary
(B) 30th anniversary
(C) 20th anniversary
(D) 35th anniversary
Ans : (C)

33. Luther L. Terry Award has been given to—
(A) K. Srinath Reddy
(B) K. Vishwanath
(C) Ronald M. Davis
(D) None of these
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
34. Who has recently overtaken Warren Buffet as world’s richest man ?
(A) Mukesh Ambani
(B) Anil Ambani
(C) Bill Gates
(D) Ratan Tata
Ans : (C)

35. The President of which of the following countries visited India in March 2009—
(A) Yugoslavia
(B) Benin
(C) Macedonia
(D) Turkey
Ans : (B)

36. According to Economist Intelligence Unit recent Survey the world’s costliest city is—
(A) New York
(B) Mumbai
(C) Washington
(D) Tokyo
Ans : (D)

37. The former Israeli President who has been charged with rape is—
(A) Benjamin Nitinyahu
(B) Shimon Peres
(C) Moshe Katsav
(D) Ariel Sharon
Ans : (C)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
38. According to Tobacco Atlas in India roughly the number of people who are consuming tobacco is—
(A) 250 million
(B) 230 million
(C) 220 million
(D) 225 million
Ans : (B)

39. INS Viraat—the sole aircraft carrier in the Indian Ocean of the Indian Navy will celebrate its ………… in November 2009.
(A) Golden Jubilee
(B) Silver Jubilee
(C) Diamond Jubilee
(D) Platinum Jubilee
Ans : (A)

40. India recently launched Interceptor Missile on March 6, 2009 for—
(A) the fourth time
(B) the fifth time
(C) the third time
(D) the second time
Ans : (C)

41. The Chief Guest on 60th Republic Day of India was—
(A) Kazakhstan’s President
(B) Uzbekistan’s President
(C) Tajikistan’s President
(D) Kyrgyzstan’s President
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
42. The number of members of Global Advisory Council constituted by Prime Minister Dr. Manmohan Singh is—
(A) 20
(B) 25
(C) 27
(D) 30
Ans : (A)

43. This year Pravasi Bhartiya Divas was celebrated in—
(A) Mumbai
(B) Madras
(C) Chennai
(D) Kolkata
Ans : (C)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
44. Which of the following recently celebrated its Platinum Jubilee ?
(A) Indian Space Research Organisation
(B) Bhabha Atomic Research Centre
(C) Indian National Science Academy
(D) None of the above
Ans : (C)

45. The new Research and Analysis wing Chief is—
(A) Radha Vinod Raju
(B) M. N. Prasad
(C) J. K. Sodhi
(D) K. C. Verma
Ans : (D)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
46. Which of the following Indian cricketers has not been inducted in ICC’s Hall of Fame ?
(A) Sachin Tendulkar
(B) Sunil Gavaskar
(C) Kapil Dev
(D) Bishen Singh Bedi
Ans : (A)

47. According to a recently published report, the State/Union Territory which has occupied top spot in Education index is—
(A) Lakshdeep
(B) Kerala
(C) Puducherry
(D) Karnataka
Ans : (C)

48. The runner-up in Australian Open 2009 (Men’s Singles) is—
(A) Rafael Nadal
(B) Mahesh Bhupati
(C) Roger Federer
(D) Andy Murray
Ans : (C)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
49. The runner-up in Australian Open (Women’s Singles) 2009 is—
(A) Dinara Safin
(B) Venus William
(C) Serena William
(D) Sania Mirza
Ans : (A)
Railway Group D solved paper/Answer key/ solutions paper-2012, Solved sample question Railways (Group D) exam solved paper 2012, Solved question papers for Group D Railway recruitment, Railways (Group D) exam solved paper 2012
50. The winner of Parsvanath International Open Chess Tournament is—
(A) Mikhail Ulibin
(B) Surya Shekhar Ganguly
(C) Samresh Jung
(D) O. Sullevan
Ans : (B)
Objective Questions 2009

Posted in Labels: , | 0 comments

www.rrcnr.org Railway Group D Admit Card 2012 / Application Status/ Solved paper / Answer key

www.rrcnr.org Railway Group D Admit Card 2012 Download - Call Letter - Hall Ticket
www.rrcnr.org Railway Group D Admit Card 2012 / Application Status/ Solved paper / Answer key   :Northern Railways recruitment board will conduct written exam for Group D posts.Northern Railways recruitment board Has published status 
www.rrcnr.org Railway Group D Admit Card 2012 / Application Status/ Solved paper / Answer key  
of application / Admit Card Of Group D . The candidates who are waiting for railway Group D Exam Admit card Now Can Get application status/ Admit Card / Call letter on Official website . Open Given below Link Forwww.rrcnr.org Railway Group D Admit Card 2012 / Application Status/ Solved paper / Answer key  Get Railway Group D Admit card Or Call Letter 
www.rrcnr.org Railway Group D Admit Card 2012 / Application Status/ Solved paper / Answer key 
Official Website : www.rrcner.org
Click Here To Check Application Status  
www.rrcnr.org Railway Group D Admit Card 2012 / Application Status/ Solved paper / Answer key 
Tags: Railway Group D Admit card 2012 , Download Hall Ticket 2012 ,Railway Group D Call Letter Download April 2012
www.rrcnr.org Railway Group D Admit Card 2012 / Application Status/ Solved paper / Answer key 
www.rrcnr.org Railway Group D Admit Card 2012 Download - Call Letter - Hall Ticket
www.rrcnr.org Railway Group D Admit Card 2012 / Application Status/ Solved paper / Answer key  :Northern Railways recruitment board will conduct written exam for Group D posts.Northern Railways recruitment board Has published status of application / Admit Card Of Group D . The candidates who are waiting  for railway Group D Exam Admit card Now Can Get application status/ Admit Card / Call letter on Official website . Open Given below Link For Get Railway Group D Admit card Or Call Letter 
www.rrcnr.org Railway Group D Admit Card 2012 / Application Status/ Solved paper / Answer key 
Official Website : www.rrcner.org
Click Here To Check Application Status  
Tags: Railway Group D Admit card 2012 , Download Hall Ticket 2012 ,Railway Group D Call Letter Download April 2012
www.rrcnr.org Railway Group D Admit Card 2012 / Application Status/ Solved paper / Answer key 
Govt. Jobs | Online Job | Rozgar News | Gk..Visit us-

Posted in Labels: | 0 comments

Railway Centralised vacancy 02 of 2012 April-2012

Government of India
Ministry of Railways
Railway Recruitment Board (RRB) 

Indian Railways Centralised Employment Notice No. 02/2012

Applications in the prescribed format are invited from eligible Indian Nationals for filling up of various jobs in different Railway Recruitment Boards (RRBs) and Zonal Railways  and other Railway organisation. Application should be sent directly to the respective RRBs / Zonal Ofifces :
  1. Chemical and Metallurgical Assistant : 156 posts, Pay Scale : Rs.9300-34800 GP Rs.4200/- 
  2. Jr. Chemical & Metallurgical Assistant : 18 posts, Pay Scale : Rs.9300-34800 GP Rs.4200/- 
  3. Metallurgical Supervisor Gr.II (Research) : 13 posts, Pay Scale : Rs.9300-34800 GP Rs.4600/- 
  4. Scientific Supervisor (Ergonomics/ Training) : 02 posts, Pay Scale : Rs.9300-34800 GP Rs.4600/- 
  5. Scientific Assistant Gr.I (Training) : 02 posts, Pay Scale : Rs.9300-34800 GP Rs.4200/-  
  6. Scientific Supervisor (Psycho) : 02 posts, Pay Scale : Rs.9300-34800 GP Rs.4600/-  
  7. Chemical Supervisor Gr.II  (Research) : 09 posts, Pay Scale : Rs.9300-34800 GP Rs.4600/-  
  8. Artist (Psycho) : 01 post, Pay Scale : Rs. 5200-20200 GP Rs.2800/-  
  9. Lab Assistant III (Mechanical) : 17 posts, Pay Scale : Rs. 5200-20200 GP Rs. 1900/-  
Application Fee : Rs.60/- (for posts 1-7) Rs.40/- (for posts 8-9)  for the General and OBC candidates only in the form of IPO / DD in favour of Assistant Secretary/Secretary/ Member Secretary/ Chairman of  concerned RRB where candidate wants to apply. No examination fees for SC / ST / Ex-Servicemen / Physically Handicapped / Women / Minorities / Economically backward classes candidates having annual family income less than Rs. 50000/-.
How to Apply : Application in the prescribed format should be send to the Assistant Secretary/ Member Secretary of the concerned RRB where candidate want to apply on or before 21/05/2012 (05/06/2012 for the candidates from far-flung areas). Candidates can also apply online at respective RRB websites. The envelope containing the application should be clearly super-scribed “Application for the Post/s of ___________Category No./s ________Centralised Employment Notice No. 02/2012 of RRB/ , Community (SC/ST/OBC/PWD/Ex-SM)”.
The detailed advt. is published in the Employment News dated 10/03/2012 and it is also  available at the websites of all the  Railway Recruitment Boards (RRBs). The list of all RRB with their website is available at http://rrcb.gov.in/rrbs.html.

Posted in Labels: | 0 comments

Infolinks In Text Ads

http://recruitment4yo.blogspot.in/p/join-by-mail-all-info.html

Enter your email address for Free Job & Gk News

Enter your email address for Free Job & Gk News

Popular Posts